Insnöad

Snön vräker ner ute. Det är otroligt vackert, ja visst. Men blir lite ledsen över våra vackra krokusar och snödroppar som inte syns längre utan får slumra till igen under snötäcket.

Saknar en del grejer hemma. i skafferiet. Men, åka i onödan är något man måste börja se över. Jag har sedan några år tillbaka varit väldigt duktig på att skriva inköpslista. Eller listor, för jag har några olika affärer jag handlar i. Att skriva ner när något tar slut, eller när det är på gång är viktigt för mig eftersom mitt minne inte räcker till. Och jag ser ingen sport i att försöka minnesträna grejer jag glömmer bort men som jag behöver när jag kommer hem.

Jag skulle vilja baka en ny sats mandelkubb idag, för det är en fikabit jag gillar. Tog med mig de jag hade nybakade till mamsen så det är tomt hemma. Har visserligen en nygjord rabarberpaj, men det är nog mest älskade maken som mumsar i den.

Och, jag tycker ju om att baka så det är ju så där att det drar.

Nu ska jag i allafall sätta på en köttgryta. Vet inte precis vad det blir, men har grytbitar av nöt som ska få långkoka och det blir nog en del tomater och annat gott. En titt i frysen blir det för nu på vårkanten är det faktiskt dags att försöka göra slut på förra årets skörd.

Hittade några goda recept igår. Ett på pumpasoppa, stark korv och bönor. Ska jag lägga åt sidan till hösten.

Har du hittat något riktigt spännande? Dela gärna med dig här!

Jamen det är bara att köra igång! Återkommer förstås!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s