Näringsrikt och mättande på 9,- om dagen?

Vi är många som har reagerat på gårdagens program ”uppdrag granskning”, om Hälsans förskola där barnen har suttit på rena rama svältkuren med smulor utan näring. Det här är en fruktansvärd skandal. Tyvärr, anser jag att rubrikerna inte är tillräckligt stora. Det borde vara en storstrejk nu med superförbannade föräldrar med plakat, megafon och arga knutna nävar.

Varför är det inte det då? Jag är ingen psykolog, men jag tror tyvärr att folk inte fattar att det här är på riktigt.

Sen är vi Svenskar så snälla, att vi tror att allt ska ordna sig. Utan hjälp. Men vem ska vara våra ”fixare”?

Vi måste ta ett bättre ansvar för våra liv, vårt samhälle och våra människor runt omkring oss. Det borde bli ett förbaskat ramaskri över en händelse som denna! Vi borde gå man ur husen och demonstrera över att man behandlar barn på detta viset, och att våra skattepengar baske mig inte ska gå till någons privata bankbok!

Läser i dagens tidningar, att man i styrelsen är väldigt ledsna, och att man vill be om ursäkt.

DET, har man kunnat åtgärda för länge sedan efter larm, diskussioner och händelser.

Det enda dessa styrelsemedlemmar och ägare är ledsna över, är att man blev påkomna.

Tittar igenom mina facebook kontakter, över de som är fasligt positiva över vinster i välfärden. Det är riktigt tyst vill jag lova. Jag hittar inte en kommentar, från annars rätt pratglada moderater.

De som följer mig vet, att jag inte tycker om vinst i välfärden. Just på detta sätt.

En person jag tycker väldigt mycket om, Özz Nujen, slår huvudet på spiken och ger mycket enkelt utryck för hur jag känner:

”Jag är inte emot vinst TILL välfärden. Jag är emot vinst FRÅN välfärden”.

Got it?

Irriterad Liza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s