Tidningarna Hembakat, bagaren och kocken

Japp.

Det är numera mina ”handlingar”. Att inspireras av recept och laga i mitt kök. Jag har väl alltid gjort det, men numera kan jag lägga tid på det. Och är så glad över det.

För inte så länge sedan, sade jag ifrån mig alla politiska uppdrag. Det blev ohållbart att ha uppdrag och samtidigt ha ett nattjobb. Jobbet ville jag inte skulle påverkas, det hade jag lovat mig från början. Så, efter 11 år, var det dags att lämna politiska handlingar, till förmån för en bättre rytm i livet.

Nog om det. Men vill förklara varför bloggen har haltat ibland.

Som sagt. Tidningarna Hembakat och tidningen Bagaren och kocken är bl a två av mina tidningar som jag inte vill missa. Så mycket och och så mycket inspiration, så det nästan är svårt att hålla sig från att göra allt på en gång! Dessutom, finns det många tips på köp ställen, och särskilt bagaren och kocken har mycket bra lager av köksredskap.

tidningarna bagaren och kocken och hembakat 19 april 2017.jpg

Jag har skicket efter en del därifrån. Särskilt kakformar. Så, endera dagen ska jag göra fyllda vaniljhjärtan, och mazariner. Jag har faktiskt aldrig gjort det, vad jag kan påminna mig om. Men ett vet jag; jag gillar att äta dem!

Från Liza, ett kakmonster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s