Brända pannkakans smått o gott, pastamaskin och påskägg

Min lediga dag. Har jobbat tre nätter, och såg idag fram emot att städa det sista på vår inglasade terrass. Den är nämligen väldigt stökig. Under vår renovering av några rum, fick terrassen agera tillfälligt förråd. Men det har varit rackarns kallt att vara där ute.

En del har jag hunnit med, under några varma dagar, men vill bli helt klart förstås!

Jovisst ja; för några fredagar sedan, var det jätteskönt där ute.När maken kom hem från jobbet och upptäckte det, så bjöd han mig på en Rom och Cola innan middagen. Jag kan tänka mig att det upprepas.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s