Höstens färger……

Höst.

höst 3 oktober 2017.jpg

Liksom sommarens färgskala, så är höstens färgskala helt fantastisk. En höst dag med sol, frisk luft och alla färger, är en lisa för själen.

Snart, nu under hösten, så kommer vi att få expert hjälp med våra rabatter. Dottern med sambo, är trädgårds anläggare, så man har det ju bra på det viset. Ska bli så spännande.

En del ska bytas ut i rabatterna, och så ska det fyllas på av de redan befintliga växterna.

Det vi vill ha, är blomster som drar till sig bin, humlor och fjärilar. Det känns viktigt för oss. Jag ska endera dagen gå ut och fota hur det ser ut precis nu, och sedan när de har planterat. Sen kommer sommaren, med sin spännande blomning. Kommer självklart att lägga upp foton på det, och hur det såg ut tidigare samma årstid.

Sen är det upp till oss, hur vi ska hålla det fina, och att det kommer att trivas i rabatterna. Vi måste bli duktigare på att rensa, göda och luckra upp jorden. Ja, alla konstens regler för att ha det fint och trivsamt.

Det har regnat en del nu, i denna del av Sverige. Och blåst. Vilket gör att marken är fylld av hala blad. Så redan nu får man köra väldigt försiktigt.

Dagen bjuder på en tur till affären, för att bl a fylla på mjöl förrådet, och annat som behövs för bakning och lagande i kökets ”verkstad”.

Önskar er därmed, en riktigt fin höstdag……

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s