En trött dag

En trött kökshäxa idag. Det får man vara. Min fyrbenta älskling kom inte hit. Hon fick åka till veterinären. Hon har varit hängig och det visade sig att hon hade mask i magen. Så nu äter hon piller. Lille gumman. Men…. när jag har slutat slöa för idag så ska jag ge älskade köket en omgång. Sen kliar det i fingrarna och recept tänket…… förstås. En stor låda kakor åkte med Håkan till jobbet, och det blev uppskattat. Så dom kommer självklart få mer när det blir över efter helgen. Bröd på riktigt smör ska ätas inom en kort tid. Även om de ligger i frysen. Margarin kommer inte in i mitt kök. Dock ett bra margarin till fåglarna. Nä hörni…. sista kaffeslurken och sen får en börja…. trots en viss protest 🌹

Liza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s