Ett besök på Dolores Deli, Norrtälje

Slank in på ett trevligt ställe i Norrtälje, efter diverse ”to do”. Dolores Deli, precis i min still. Väldigt Internationellt. Fransk musik lagom i bakgrunden, och en Fransos bakom disken. Beställde en grillad smörgås med brie, salami och babyspenat. Och kaffe till det. Så jäsikens gott! Kan verkligen rekommendera stället.

By the way….. finns en del Gottis att köpa med sig förstås. Själv åt jag, på plats, men en påse ”bread snacks” med tomat och oregano åkte med. Och, en burk med paprika krydda…. ja ni ser ju burken! Den var den som vann 😇 ostar, kryddiga korvar och läckra skinkor i disken. Kommer att pröva framöver😋

Det kommer att bli fler besök 😇👍🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s