Växthus, trädgårdsland, och en härlig trädgårdstid

Nu har vi planterat i växthuset. Växterna är lite små, men det tar sig. Gurka, tomater, chili, paprika och jordgubbar. Växterna i gången ska planteras ute. Olika blommor, tomater och chili. Många spännande sorter och vi visar upp de med namn när det är moget.

Potatisen åkte ner igår, liksom löken. Några sorter nya för oss, så det blir roligt. Två av dom är Amadine och Rocket, och det är två jättegoda sorter som vi alltid sätter. Bondbönorna har legat i vatten så de åker nog ner i morgon. Det är regn joxigt i landet idag.

Nu är det en härlig tid 😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s