Midsommar

En mycket lugn midsommar. Av personliga skäl, är det en helg jag inte är förtjust i. Av olika anledningar. Dock, en Nubbesallad och lite annat gott för maken och mig. Jag tog ett glas med den goda blandningen öl och cider. Väldigt gott och en lärdom från England. Där kallades den ”kärringdricka”. I denna dag så tog jag helt alkoholfritt.

Innan middagen så satt vi ute i våra nya lounge stolar och smuttade rosé. Stolarna har en egen historia som jag ska berätta om. Sen var vilan vår vän. Maken har något virus i kroppen som gör honom extremt trött, och jag detsamma men pga pollenallergi.

Idag ska vi rensa i jordgubbslandet, och täcka med nät. Fåglarna sitter ju redo liksom. Ha en fin midsommardag 🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s